NIEUWE METROBAAN TEGELVLOER NOORD-ZUIDLIJN AMSTERDAM GEÏNJECTEERD

Grote opdrachten zijn geen probleem voor tegelrepair.com

Met gepaste trots kunnen we vertellen dat Prorail aan direct-tegelvast bv de opdracht heeft gegeven om in totaal 650 m² losgeraakte vloertegels te injecteren, verdeeld over 6 metrostations in Amsterdam: Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, Noorderpark, Europaplein en de Pijp. De vloertegels in deze stations zijn losgeraakt door te vroeg zwaar transport over de verse vloer tegels.

De bouw van de stations zijn hier nog in volle gang en onze technici manouvreren zich tussen de arbeiders door om de vloertegels met minimale hinder voor de bouwwerkzaamheden te injecteren. Nacontrole wees uit dat we met onze applicatie 98% van de vloeren weer hebben goed gekregen. en is de 2% langs randen waar de hars uit de constructie zou lopen en druppen niet vol geïnjecteerd. Het gehele werk is in 3 weken naar volle tevredenheid afgerond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie