Skip to content

Ook belangrijk

Informatie over het injecteren en repareren van uw tegels

Beschadigingen

Kijkt u eerst goed of de voeg rondom de tegel niet beschadigd is. Als dit wel het geval is zou de injectiehars hierlangs kunnen wegvloeien en maakt dit de reparatie niet mogelijk. Is de voeg beschadigd? Dan adviseren wij u om de beschadiging te laten herstellen; ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Reparatie nodig?

Wilt u meer informatie over het injecteren of de reparatie van uw tegels? Lees meer door hieronder op de knop te drukken. Wilt u een offerte aanvragen? dan kan dat hieronder.

Boren

Oefen niet te veel druk uit bij het boren van het gaatje, laat de boor het werk doen, en op een laag toerental draaien, zodat het boortje zijn warmte kwijt kan, anders kan deze knappen. Bij te veel weerstand op een andere zijde boren, het kan zijn dat u precies op een lijm ril zit, waardoor de injectiehars niet onder de tegel kan vloeien.

Ook uw tegelvloer of tegelwand laten repareren?

Vraag hier direct een offerte aan.

Wij sturen u graag een passende offerte voor het herstellen van uw loszittende tegels. Vul ons online offerte formulier in en ontvang binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat.