De oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains!

PU Afdichtingskit

Over PU Afdichtingskit

PU-afdichtingskit is een snel uithardende 2-componenten afdichtingskit op basis van 2K-PU. Welke speciaal geschikt is voor het afdichten van voegen rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten.

Door de ervaring van kitwerk kunnen wij voor u de juiste aanbieding verzorgen om deze 2K/PU aan te brengen.

PU-afdichtingskit is een duurzame, zeer snel door hardende 2-componentige compound op basis van polyurethaan, heeft een lange levensduur en is schimmelwerend. Heeft u lekkage of waterschade, of gehad, dan is 2K-PU afdichtingskit de oplossing om dit te voorkomen!

Technische informatie

Eigenschappen: Snel chemisch uithardend, Uitstekkende hechtingseigenschappen, slag-,slijt-en stootvast, Hoog mechanische belastbaar, Schuurvast, goed stand vermogen, Schimmelwerend, nagenoeg geen veroudering en verkleuring. Eenvoudig te verwerken met Mixer gun 50 ML.

Verwerkingstemperatuur van +10*C tot max. +40*C, Mengnozzle op de koker aanbrengen, Door gebruik van de bijbehorende speciale mixer-gun (niet inbegrepen), worden de A en B componenten in een juiste mengverhouding door de mengnozzle geperst en gemengd, De eerste 2 cm niet gebruiken, alleen dan is een juiste mengverhouding te garanderen voor gebruik, Belangrijk! direct na applicatie kit inspuiten met siliconenspray, en vervolgens droog en glad afwerken! (zie film)

Mixer gun is niet inbegrepen maar kan los bijbesteld!

houdbaarheid (zie Expo datum op koker) , koel, droog en vorstvrij bewaren bij +5*C tot +25*C