DE MARS ZWOLLE 70 M² VLOERTEGELS INJECTEREN.

Van onze opdrachtgever hebben we bij gebouw de Mars in Zwolle de opdracht ontvangen om een 70 m² vloertegels te injecteren, kitnaden vernieuwen en enkele gebroken tegels vervangen.  Uitvoering gaat begin december 2017 gebeuren.

 

NIEUWE METROBAAN TEGELVLOER NOORD-ZUIDLIJN AMSTERDAM GEÏNJECTEERD

Grote opdrachten zijn geen probleem voor tegelrepair.com

Met gepaste trots kunnen we vertellen dat Prorail aan direct-tegelvast bv de opdracht heeft gegeven om in totaal 650 m² losgeraakte vloertegels te injecteren, verdeeld over 6 metrostations in Amsterdam: Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, Noorderpark, Europaplein en de Pijp. De vloertegels in deze stations zijn losgeraakt door te vroeg zwaar transport over de verse vloer tegels.

De bouw van de stations zijn hier nog in volle gang en onze technici manouvreren zich tussen de arbeiders door om de vloertegels met minimale hinder voor de bouwwerkzaamheden te injecteren. Nacontrole wees uit dat we met onze applicatie 98% van de vloeren weer hebben goed gekregen. en is de 2% langs randen waar de hars uit de constructie zou lopen en druppen niet vol geïnjecteerd. Het gehele werk is in 3 weken naar volle tevredenheid afgerond.

WENSINK MERCEDES IN APELDOORN

WENSINK MERCEDES IN APELDOORN heeft weer een vaste tegelvloer in de showroom. Circa 10 m² is binnen een halve dag met producten van direct-tegelvast bv vast geïnjecteerd. Klein werkje, groot plezier!

Tegelvast.nl injectiehars 6140 gebruikt bij Vestia

Tegelvast materiaal gebruikt door Direct-Tegelvast, deze gebruikt bij losliggende en hol klinkende vloertegels, hier  mee heeft Direct-Tegelvast de werkzaamheden af kunnen ronden voor werk Vestia vastgoed. Zorgcentrum Kempkeshof te Haaften

VESTIA DEN HAAG GEEFT OPDRACHT VOOR HET INJECTEREN VAN TEGELVLOEREN

In een zorginstelling in Haaften lagen bij 22 badkamers de vloertegels los. Direct-tegelvast.nl kreeg van Vestia de opdracht om de tegels weer vast te leggen door te injecteren met injectiehars 6140 Tegelvast.nl.. Ook hebben we bij alle douchepluggen de oude kit verwijderd en nieuwe kit met 2k-pu (2-componenten-poly urethaan) van Tegelvast.nl aangebracht. Eén kleine voorwaarde: de werkzaamheden dienen voor kerstmis 2016 gereed te zijn. We zijn ervoor gegaan én de opdracht is inmiddels naar volle tevredenheid afgerond.

Ook losse tegels bij Retail

Bij Vitaminestore in Haarlem lagen tegels los. Wij hebben enkele uitgekomen tegels weer teruggelegd, voegen gerepareerd en hol klinkende en losliggende tegels geïnjecteerd.. Vanzelfsprekend tijdens openingstijden!


 

Tandheelkunde Radboud UMC in Nijmegen

Via onze opdrachtgever Wessels Tegels uit Lichtenvoorde kregen we opdracht voor het vastleggen van bestaande vloertegels op de afdeling tandheelkunde aan het Radboud UMC te Nijmegen. Op diverse plaatsen waren de voegen vergaan en door de plek van de voegen vol te laten lopen met injectiehars loopt de hars via de voegen onder de tegels. Op deze manier worden de omkanten van de tegels vastgezet. Helaas is het hier niet haalbaar om hars onder de tegels te laten komen en tegels kunnen nog wel hol klinken, maar de tegels komen wel geheel vast te liggen.

 

NH COLLECTION GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY TE AMSTERDAM

In twee badkamers in NH Hotel Krasnapolsky in Amsterdam lagen vloertegels los. Wij mochten deze tegels injecteren. De opdracht is ontvangen en gereedgekomen in mei 2017 en het resultaat is zoals wij gewend zijn. Op maandagochtend zijn de voegen opnieuw aangebracht. Aan het einde van de middag is de vloer geïnjecteerd en de volgende ochtend waren de kamers weer beschikbaar voor (bekende) gasten. Geen langdurige werkzaamheden en overlast, maar binnen twee uur gereed. We hebben er een zeer tevreden klant aan overgehouden.

 

Direct-Tegelvast.nl en Tegelvast.nl zijn zoekende naar een onderneming Limburg.

Direct-tegelvast.nl  zoekt naar een ondernemer die voor ons de promotie en de uitvoering wil gaan uitvoeren in de regio Limburg. De insteek is dat u voor ons langs bouwmarkten, leveranciers, tegelzetbedrijven en verder zich naar buiten wil brengen naar particulieren om uit te leggen wat ons product kan en eventueel ook de uitvoering op zich zou willen nemen. Geïnteresseerde kunnen contact met ons op nemen.

Vloer reparatie Lidl Velp

Voor de Lidl in Velp opdracht ontvangen om de getegelde vloer te injecteren met Tegelvast.nl 6140 injectiehars. De 30 m2 mogen wij onder openingstijden vast gaan leggen. Winkelend publiek zal geen overlast vinden. 1,5 uur naar injecteren is vloer weer beloopbaar.