Skip to content

ONZE PROJECTEN

Wij zijn trots op ieder project.

Natuurlijk laten wij u het liefst al onze projecten zien, maar we kunnen niet alles uitlichten helaas. Onze mooiste en meest bijzondere projecten kunt u hieronder vinden. 

Belangrijk om te weten:

Vraagt u informatie aan? of een vrijblijvende offerte? Wij willen u graag helpen. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat u een aantal zaken aan ons doorgeeft. Welke dat zijn? Dat vindt u hieronder.

Informatie

Wij ontvangen bij uw aanvraag graag duidelijke foto’s van de situatie, waaronder close-ups, alsmede uw naam, locatie-adres, telefoonnummer en emailadres.

Soort tegelvloer

Geeft u altijd bij aanvraag door om wat voor soort tegelvloer het gaat en waar deze zich in huis bevindt. Hierbij dient u het volgende door te geven:

-Soort en maat van de tegel
-Soort en kleur van de voeg
-Zijn de voegen in tact of beschadigd
-Is de vloer verlijmd of in specie aangebracht
-Is er vloerverwarming aanwezig (in gefreesd of in cement deklaag)

Tijdens het werken

Vóór aanvang van de werkzaamheden dient de vloer (of wand) vrij en schoon te zijn. Een schone vloer of wand werkt sneller en prettiger voor ons.

De eventuele vloerverwarming hoeft niet uitgezet te zijn, maar wel op een lage temperatuur (24 uur voorafgaand aan het injecteren).

En..... van een kopje koffie krijgen wij altijd extra energie 😉

Ook uw tegelvloer of tegelwand laten repareren?

Vraag hier direct een offerte aan.

Wij sturen u graag een passende offerte voor het herstellen van uw loszittende tegels. Vul ons online offerte formulier in en ontvang binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat.