Skip to content

REFERENTIES

Particuliere klant
De tegels in onze badkamer lagen los. Een nieuwe vloer wilden we eigenlijk niet, omdat de badkamer nog niet zo oud is. Tegelrepair heeft het opgelost. De tegels liggen weer vast en onze badkamer is weer mooi!
A.S. te Rotterdam
Particuliere klant
Gefeliciteerd met het leggen van 1500 tegel vloeren! Ook wij hebben een goede ervaring met Tegelrepair. Onze vloer in de keuken én woonkamer is weer als nieuw dankzij het snelle contact, goed advies en nauwkeurig werk.
D.P. te Amsterdam
Particuliere klant
Onze plavuizenvloer met vloerverwarming lag los. Eigenlijk moest er een andere vloer in. Dachten we. Toch maar even advies gevraagd. Ed Nederpelt kwam kijken en kon de vloer weer helemaal netjes vastleggen zonder de vloerverwarming te beschadigen. Een nieuwe vloer zou veel meer kosten en veel meer rompslomp geven. Kortom, wij zijn heel blij met het eindresultaat.
E.J. te Ede
Particuliere klant
Het aanvragen van een offerte was zo gebeurd. Het contact was fijn en al mijn vragen werden beantwoord. De wand- en vloertegels in de douche zijn weer vastgelegd en de lekkage is weg.
K.H. te Drachten
logoo
Chief Engineer bij Hotel Crowne Plaza Amsterdam
Fantastisch bedrijf! Tegelrepair denkt mee in oplossingen en werkt snel en supernetjes! De tegelvloer in de lobby gaf al jaren problemen: 300 m2 kapotte en losliggende tegels. De kosten en de gevolgen om een nieuwe tegelvloer te leggen waren hoog en groot. Ed Nederpelt van Tegelrepair kwam met de oplossing: de gebroken tegels zijn vervangen en de losgekomen tegels geïnjecteerd. Met oog voor de opdrachtgever, de personeelsleden én de bezoekers van hotel Crowne Plaza heeft Tegelrepair de tegelvloer in onze lobby weer als nieuw gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Arjen Bijleveld
9-7-2021
812ce5cd-99bf-4e41-82ce-22777efb3d36
Particuliere klant
Tegels in de woonkamer lagen los. Bij Tegelrepair een offerte opgevraagd en al snel kwamen ze de tegels weer vastleggen. Het resultaat is erg goed, zeker 95% ligt weer vast. Ik ben heel blij dat het gelukt is!
M.vd.P. te Doetinchem
09-07-2021